doe het zelver
Doe het zelver, zelfstandigen & installateurs

Doe het zelvers, zelfstandigen & installateurs kunnen bij ons altijd rekenen op de scherpste prijs en de meest professionele uitleg!

U zoekt een haard, schoorsteenkanaal, ..... zoek niet verder, wij bieden de doe het zelvers en installateurs steeds de beste Prijs/kwaliteit verhouding aan.

Uiteraard kunnen wij onze voorwaarden niet zomaar aan iedereen zichtbaar stellen, stuur daarom simpel een mail met Uw vraag naar n.vandebosch@skynet.be , wij bezorgen U de scherpste prijs met een degelijke uitleg voor het uit te voeren project. U kan bij ons terecht voor alle haarden inclusief de toebehoren en materiaal om een degelijke afwerking te waarborgen. Wij helpen U stap voor stap doorheen het te volgen proces. Momenteel werken wij aan een foto handleiding om U als klant een overzichtelijk beeld te geven hoe de ideale installatie dient uigevoerd te worden.

Een schoorsteen- of sierschouw project uitvoeren hoeft in principe niet zo gecompliceerd te zijn. Wij horen U al denken....onmogelijk om hier zelf aan te beginnen. Niets is minder waar, het is inderdaad zo dat de som van alle uit te voeren werken gecompliceerd uit ziet. Maar ingedeeld in stappen spreekt iedere stap voor zich. Kom bij ons langs en wij geven U de nodige uitleg die nodig is om vandaag nog Uw droom waar te maken aan de voordeligste prijs!

U kan op deze manier profiteren van onze kennis zonder dat U ook maar enige installatie kosten dient te betalen, meer nog... U ontvangt zelfs nog een korting op toestel en toebehoren!

Twijfel dus niet en neem vandaag nog contact met ons op om de voorwaarden te ontdekken.

Wij bieden U een grote stock, onderdelen die niet op voorraad zijn kunnen op korte termijn geleverd worden.

Wenst U vandaag nog samen te genieten van Uw haard? Dat kan, neem contact op met n.vandebosch@skynet.be